Уметничко забавиште - Галерија радости у СмедеревуПУ „Наша радост“ Смедерево у сарадњи са позориштем ПАТОС, Музејем у Смедереву, Народном библиотеком Смедерево и Оркестром „Светлост“ организује програм Уметничко забавиште – Галерија радости

 

Програм Уметничко забавиште – Галерија радости ће се реализовати од 1. до 28. фебруара 2018. године, сваког радног дана од 14 до 16:30 у простору Градске галерије савремене уметности Смедерево, за децу узраста од 3 до 7 година. У осмишљавање и реализацију програма биће укључени васпитачи, стручни сарадници Установе, кустоси смедеревског музеја, координатор Дечјег одељења Народне библиотеке Смедерево, драмски педагози позоришта ПАТОС, чланови оркестра „Светлост“, заједно са децом и члановима породица.

 

Програм је намењен деци узраста 3-7 година која су изван система предшколског васпитања и образовања, као и деци која су корисници услуга Предшколске установе. Намера је да се деци раног узраста понуде разноврсни подстицаји за квалитетно учење, развој и образовање на различитим местима у заједници која постају места сусретања и учења деце и одраслих.

 

ПУ „Наша радост“ Смедерево је у сарадњи са институцијама културе града Смедерева у нашој заједници од 2015. године реализовала више програма: Музејске игре, Фестивал драме и Уметничко забавиште.

 

Сва деца имају право да упознају вршњаке, да се друже са њима,  уче заједно и једни од других уз подршку чланова породице, васпитача и представника институција културе.

 

Добро дошли!